Reduceri!

Automat pentru aerisire pivnite, crame, spatii depozitare

399.00 lei

Automatul de aerisire isi propune sa ventileze inteligent incaperi in care exista riscul sau chiar exista urme de condens, mucegai datorita ventilatiei naturale inexistente sau sub-dimensionate prin deplasarea punctului de roua in exteriorul incaperii.

Video: https://youtu.be/z7WISGlR77s

5 în stoc (poate fi pre-comandat)

Descriere

Automatizare sistem de ventilatie pivnite, crame, spatii depozitare SR3 -002

Este produs sub brandul „Atelierul casei mele” produs intr-un numar limitat datorita unicitatii si timpului de fabricatie (hand made). El este partea centrala a unui sistem de ventilatie care se poate monta la orice sistem existent de ventilatie care permite ventilarea inteligenta pe baza masurarii temperaturii si umiditatii in zonele de interes. El poate sa comande mai multe ventilatoare/dezumidificatoare (consumatoare pana la 1.1 kw). Permite personalizari ale functionalitatilor printr-o serie de parametri din portal.

 Descrierea functionarii:

Cu o anumita perioada de temporizare, auto reglabila aparatul citeste setul de valori  (umiditate si temperatura) din 3 sectiuni in care sunt plasati senzorii. Dupa citirea acestor seturi de valori calculeaza pozitia punctului  de roua.  Astfel i-a decizia scenariului de ventilarea. La finalizarea procesului  de ventilare se face din nou masurarea setului de valori in cele trei sectiuni si se calculeaza gradul de succes. Seturile de date sunt prezentate in portalul echipamentului intr-o maniera numerica si grafica usor de inteles precum si sinteza tuturor datelor la nivel de zi/luna/an ca si concluzii generale fata de activitatea de ventilare a incaperii (numarul de sesiuni in care au aparut condensul, numarul de sesiuni de anti-condens si  eficienta sistemului de ventilare). In fiecare sesiune echipamentul prezinta datele masurate si calculate pe un ecran LCD cu care se livreaza automatizarea.

Produsul este scalabil:

In procedura de setup se configureaza parametri constructivi ai  incaperii cat si a contextul functional in care va opera. Astfel se adapteaza mai precis principiilor stiintifice de prevenire si combatere a procesului de condens (formare mucegai).

Modul Auto (autoreglare a intervalelor de ventilatie astfel incat sa inregistreze eficiente maxime ). Posibilitatea instalarii mai multor ventilatoare fie pe acelasi sens de ventilare fie pe sensuri diferite sau combinarea lor cu aparate de dezumidificare mareste gradul de reusita.

Monitorizarea parametrilor masurati:

Consultarea datelor se poate face de pe orice dispozitive mobile Androis si iOS. O conexiune la internet, in orice loc va aflati puteti sa va analizati toate datele din portal.

Functionare demonstrativa (Demo):

Chiar daca nu este montat echipamentul respectiv (senzorii de temperatura si umiditate DTHx sa nu fie montati in echipament) sa genereze aleatoriu parametri de masurat in cele trei sectiuni de monitorizare si de a putea urmari cum reactioneza echipamentul in situatiile astfel generate.

Upgrade de soft:

In contextul in care echipamentul este conectat in reteaua locala (wifi) si detii codul de upgrade de soft (pe perioada de garantie primesti codul de upgrade gratuit), poti porni procedura de upgrade din meniu si vei putea detine ultima versiune a softului cu toate imbunatatirile aduse la zi a tuturor versiunilor de upgrade. In cazul in care doresti sa-ti personalizezi functionarea putem modifica la cerere modul de functionare descris.

Date implicite de setup:

Daca punerea in functiune nu are ca scop trecerea prin procedura de configurare, el vine implicit cu date pre-definite. Astfel la pornire el devine 100% functional chiar daca operatorul nu trece prin procedura de configurare.

Functionarea in modulul „Auto”:

Produsul isi va regla automat intervalul de ventilatie in functie de contextul termic. Vor exista si situatii ne-favorabile in care procesul de ventilare ar putea duce la accentuarea condensului, caz in care echipamentul va bloca ventilarea pana ce parametri de mediu vor fi favorabili.

Continut colet :

PCB – Automatizare ventilatie pivnite, crame, spatii depozitare;

LCD – 2 x16 – ecran verde/albastru cu doua randuri a cate 16 caractere;

Modul Butoane – Patru butoane pentru a putea controla meniul direct din echipament (RST – reset, DEC – Decrementare, Inc – incrementare, Meniu – acces in meniu);

3 x Senzori – DHT 11;

Manual de utilizare si configurare;

Optional cutie universala adaptata modulului(+150 ron);

Cabluri 3 fire pentru senzori (1×1 m, 1×3 m, 1×5 m);

 

 

Caracteristici tehnice :

Tensiune de alimentare: 220 V;

Curent consum in lucru:  Max 80 mA;

Curent consum in repaus:  Max 2 mA;

Putere comandata Max : 220V x 5A  = 1,1 kW;

Tensiune de alimentare senzori : 3.2 V;

Conexiune cu retele Wifi;

 

 

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Dimensiuni 150 × 140 × 40 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Automat pentru aerisire pivnite, crame, spatii depozitare”

Adresa ta de email nu va fi publicată.