Reduceri!

Sistem ventilatie pivnite, crame, spatii depozitare

789.00 lei

Sistemul isi propune sa ventileze inteligent incaperi in care exista riscul sau chiar exista urme de condens, mucegai datorita ventilatiei naturale inexistente sau sub-dimensionate prin deplasarea punctului de roua in exteriorul incaperii. Include un program temporizat de ventilare articulat cu programul de anti-condens si de formare mucegai cu posibilitati de monitorizare de la distanta pe orice terminal conectat la internet. (Pc, Tableta, Telefon Android sau iOS)

Video – https://youtu.be/2nk8KAAAwHo

4 în stoc (poate fi pre-comandat)

Descriere

Echipamentul Automatizare sistem de ventilatie pivnite, crame, spatii depozitare SR3 -001

Este produs sub brandul „Atelierul casei mele” produs intr-un numar limitat datorita unicitatii si timpului de fabricatie (hand made). El este parte dintr-un sistem de ventilatie, deci se monteaza impreuna cu unul sau mai multe ventilatoare. Permite personalizari ale functionalitatilor la cerere.

 Descrierea functionarii:

Cu o anumita perioada de temporizare, auto reglabila aparatul citeste setul de 2 valori (umiditate si temperatura) din 3 sectiuni in care sunt plasati senzorii. Dupa citirea acestor seturi de valori calculeaza pozitia punctului  de roua.  Astfel i-a decizia scenariului de ventilarea. La finalizarea procesului  de ventilare se face din nou masurarea setului de valori in cele trei sectiuni si se calculeaza gradul de succes. Seturile de date sunt prezentate la nivel de succes/cost, pentru a putea rentabiliza succesul echipamentului (consum / KPI-grad de succes).  Echipamentul intra intr-un regim de somn/ asteptare pe o perioada determinata de gradul de ventilatie. In fiecare sesiune echipamentul prezinta datele masurate si calculate pe un ecran LCD.

Produsul este scalabil:

In procedura de setup se configureaza parametri constructivi ai  incaperii cat si a contextul functional in care va opera. Astfel se adapteaza mai precis principiilor stintifice de prevenire si combatere a procesului de condens (formare mucegai).

Modul Auto (autoreglare a intervalelor de ventilatie astfel incat sa inregistreze eficiente maxime ). Posibilitatea instalarii mai multor ventilatoare fie pe acelasi sens de ventilare fie pe sensuri diferite. Gradul de ventilatie, setabil.

Monitorizarea parametrilor masurati:

Consultarea datelor se poate face de pe orice dispozitive mobile Androis si iOS. O conexiune la internet, in orice loc va aflati puteti sa va analizati toate datele din portal.

Functionare demonstrativa (Demo):

Chiar daca nu este montat echipamentul respectiv (senzorii de temperatura si umiditate DTHx sa nu fie montati in echipament) sa genereze aleatoriu parametri de masurat in cele trei sectiuni de monitorizare si de a putea urmari cum reactioneza echipamentul in situatiile astfel generate.

Upgrade de soft:

In contextul in care echipamentul este conectat in reteaua locala (wifi) si detii codul de upgrade de soft (pe perioada de garantie primesti codul de upgrade gratuit), poti porni procedura de upgrade din meniu si vei putea detine ultima versiune a softului cu toate imbunatatirile aduse la zi a tuturor versiunilor de upgrade.

Date implicite de setup:

Daca punerea in functiune nu are ca scop trecerea prin procedura de configurare, el vine implicit cu date pre-definite. Astfel la pornire el devine 100% functional chiar daca operatorul nu trece prin procedura de configurare.

Functionalitate WEB Server:

Permite conectarea la echipament dintr-un browser de pe calculator sau telefon procedura in care puteti sa introduceti datele de de acces la reteaua locala wifi (nume retea SSID si Parola Pass).

Functionalitatea de Get Server:

Replica datele masurate, calculate si de procesare pe un server (portal) si astfel le pune la dispozitia utilizatorului sub o forma relevanta sub aspectul intelegerii si monitorizarii procesului de condensare.

Functionarea in modulul „Auto”:

Produsul isi va regla automat intervalul de ventilatie in functie de contextul termic. Vor exista si situatii ne-favorabile in care procesul de ventilare ar putea duce la accentuarea condensului, caz in care echipamentul va bloca ventilarea pana ce parametri de mediu vor fi favorabili.

Continut colet :

3 x Senzori – DHT 11;

Cabluri 3 fire pentru senzori (1×1 m, 1×3 m, 1×5 m) plus cablu de alimentare 1×1.5 m;

Manual de utilizare si configurare;

Suruburi de prindere pe perete;

Video https://youtu.be/2nk8KAAAwHo

 

 

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Dimensiuni 190 × 140 × 60 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sistem ventilatie pivnite, crame, spatii depozitare”

Adresa ta de email nu va fi publicată.