Detector de particule PM cu aplicatie in detectarea riscului de transmitere a virusilor

Dermina concentratia particulelor PM (Particulate Matter). Calculeaza indexul AQI (European) cu aplicatie in determinarea impactului aspura sanatatii conform cu standardele europene. Determina riscul de transmitere a infectiilor cu virusi de tip SARS-COV2 prin particulele aeropurtate pe baza de aerosoli si determina prezenta de particulelor de tip alergeni din aer care stau la baza aparitiei alergiilor.

Descriere

Descriere

Dermina concentratia particulelor PM (Particulate Matter). Calculeaza indexul AQI (European) cu aplicatie in determinarea impactului aspura sanatatii conform cu standardele europene. Determina riscul de transmitere a infectiilor cu virusi de tip SARS-COV2 prin particulele aeropurtate pe baza de aerosoli si determina prezenta de particulelor de tip alergeni din aer care stau la baza aparitiei alergiilor.

Functionare

Functionare in doua moduri de prezentare a informatiei, modul detaliat si cel de tip semafor in care este prezentata doar informatia necesara in luarea deciziilor de aerisire in cazul depasirilor valorilor recomandate.

Utilizarea aparatului

Pozitionati la vedere aparatul dar nu inainte sa-i alegeti locatia in care va aflati si il lasati sa-si faca masuratorile in frecventa mentionata pe ecran. Dupa ce pozitionati aparatul el va intra in mod StandBy (veti observa stingerea ecranului si revenirea lui in momentul atingerii ecranului), pentru a limita consumul de curent cand se afla pe baterii. In momentul in care termina masuratorile conform frecventei de masurat paraseste regimul de Standby, pentru o perioada scurta si aprinde ecranul sa puteti
sa vedeti noile valori. In cazul in care unul dintre indexi prezentati in ecran are o valoare mai mare de 50 unitati AQI si o culoarea alta decat verde ar trebui sa va ganditi sa incepeti la un moment dat o sesiune de ventilatie prin deschiderea geamului sau a sistemului de ventilaie din dotare daca exista. In cazul in care indexul este mai mare decat 100 si culoare  alta decat verde sau galbena se cere in mod rapid inceperea ventilarii datorita dinamicii ridicate de poluare. Sesiunea de ventilare se va incheia in momentul in care aparatul arata pe sectiunea de interes (recomandat ar fi pe toate sectiunile sa avem indexi mai mici de 50 unitati AQI).

Monitorizarea parametrilor masurati

Consultarea datelor se poate face de pe orice dispozitive mobile Androis si iOS.  cu o conexiune la internet, in orice loc va aflati puteti sa va analizati toate datele din portal. Aveti posibilitatea si pe aparat sa vedeti ultimele 6 masuratori.

Modul semafor

Prezinta informatiile de inters grosier, astfel avem trei semafoare a caror culoare determina gravitatea impactului asupra sanatatii prin indexului de calitate (AQI) al aerului. Statistic va determina concentratia particolelor aeroportuate care pot fi purtatoare de virusi SARS-COV2 informatie pusa pe primul cadran al semaforului, sectiunea din centru indica indexul de calitate al aerului pe cele trei distributii de dimensiune (PM1.0, PM2.5, PM10.0) cu impact asupra sanatatii prin cresterea incidentei bolilor cardiovasculare iar in ultima sectiune a semaforului, cel din dreapta ecranului este descris indexul de calitate al particulelor care au dimensiunea alergenilor (0.5-1.0 μg/m3) cu culoarea repezentativa vis-a-vi de impactul asupra sanatatii.

Upgrade de soft:

In contextul in care echipamentul este conectat in reteaua locala (wifi) si detii codul de upgrade de soft (pe perioada de garantie primesti codul de upgrade gratuit), poti porni procedura de upgrade din meniu si vei putea detine ultima versiune a softului cu toate imbunatatirile aduse la zi a tuturor versiunilor de upgrade.

Date implicite de setup:

Daca punerea in functiune nu are ca scop trecerea prin procedura de configurare, el vine implicit cu date pre-definite. Astfel la pornire el devine 100% functional chiar daca operatorul nu trece prin procedura de configurare.

Continut colet

Detector PM /Baterii acumulator  18650, 2500mAh x 3Buc/Manual de utilizare si configurare/Alimentator 220V/15V.

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detector de particule PM cu aplicatie in detectarea riscului de transmitere a virusilor”

Adresa ta de email nu va fi publicată.